De ene kalk is de andere niet

Mijn verhaal over de epifyse was net gepubliceerd toen ik de weblog van David Wilcock las. Hij schrijft daar een vurige pleidooi met als titel ‘ontkalk je epifyse’. Dat is niet wat ik adviseer, maar ik snap de verwarring wel. Er is veel onderzoek naar de overvloedige hoeveelheid calcium in ons lichaam[i]. Het ontkalken van ons lichaam is een bittere noodzaak. Het nano-leven krijgt de schuld van nierstenen, en staan op de nominatie bestreden te worden. Daar maak je geen (nano) vrienden mee. Laat je niks wijsmaken. Wij zorgen zelf voor een veel te grote belasting van ons lijf, het nano-leven is aan het redden wat het kan, maar verliest de strijd tegen onze onverantwoorde domheid uiteindelijk toch. Neem extra magnesium, voedt je zelf verstandiger[ii]. En wat betreft de epifyse. Kijk naar het kristal in Frontier 107 en vergelijk het met het calcium schildje van een nano-leven hiernaast. Duidelijk niet dezelfde kalk. En voor de volledigheid verwijs ik ook naar onderzoek[iii] dat aantoont dat mensen met een vergaand ontwikkelt bewustzijn op hersenscans meer epifyse-kristallen dan gemiddeld hebben.


[i] Zie noot 3.

[ii] Ik raad iedereen aan om “de voedselzandloper” van Kris Verburgh te lezen.

[iii] Zie hiervoor “Darkness Technology” van Mantak Chia. Isbn 0-935621-30. Gratis te downloaden van zijn site.

You may also like...