Onzichtbare krachten

Het leven is niet boven-natuurlijk 1/4

Wat volgt is DEEL 1 van dit artikel

Wat heeft het leven te maken met zwaartekracht? De ontdekking van Victor Grebennikov laat zien dat mensen een biogravitatie mechanisme hebben en in staat zijn tot levitatie. Krachten zoals zwaartekracht en magnetische velden zijn onzichtbaar en niemand noemt ze paranormaal. Deze machten en krachten blijken gewone menselijke vermogens die horen bij de vitaliteit van het leven. Ik ontwikkelde daarvoor een toepassing. En noemde het de wifiwell.  

Mijn eerste onderzoekvragen gingen over het bewustzijn. Mijn interesse ging uit naar al de wonderlijke en magische eigenschappen die mensen blijken te hebben. Vele daarvan werden en worden nog steeds para-normaal genoemd. In de natuurwetenschappen en in de filosofie wordt deze werkelijkheid meta-fysisch genoemd. Het gaat dus in beide gevallen over onzichtbare krachten en machten die boven-natuurlijk en zeker niet normaal zijn. Deze krachten zijn echter de essentie van ieders leven. En hoe mysterieus ook, ze zijn niet boven-natuurlijk of ab-normaal.

Inmiddels vijf jaar geleden las ik in Olga Karithidi’s ‘Pad naar de sjamaan’ over Kozyrev en zijn spiegel. Ik heb die spiegel gebouwd. Het is een ruimte waar je in kunt zitten en waar het aardmagnetisch veld minder vat op je heeft. 

Daarnaast her-ontdekte ik het Mfkzt van de Egyptenaren, het sterrenstof waar we volgens de Siberische sjamanen van zijn gemaakt. De stof heeft veel overeenkomsten met supergeleidermaterialen. Waardoor de data-verwerking in ons systeem zoveel verbetert dat  het lijkt alsof de bekabeling van koperdraad naar glasvezel is veranderd.

De spiegel geeft toegang tot onderzoek naar de effecten van het aardmagnetisch veld op de mens. Het aardmagnetisch veld is één van die onzichtbare krachten. Het belang om dit te bestuderen is zowel dramatisch als prachtig. Het drama is dat het veld steeds sterker verzwakt, en dat er sneller dan verwacht een omkering van het magneetveld kan plaatsvinden. Het prachtige is dat mensen door het verminderen van dit veld steeds telepatischer worden.

Het mono-atomisch witgoud poeder Mfkzt (spreek uit Moefkoest) en de natuurkunde van de supergeleidingmaterialen wijst naar een andere onzichtbare kracht: de zwaartekracht. En het magische aan de ontwikkelingen op dit vlak is de anti-zwaartekracht. Op dit moment rijden er al treinen (bijv. de Maglev – magnetic levitation) met deze technologie. Het leven zelf is afhankelijk van deze – en andere – onzichtbare krachten. De vonk des levens, de adem van god, de anima of ziel die dode materie tot levende materie maakt; allemaal woorden voor iets dat onze vitaliteit bepaalt en ons eigen bio-veld koppelt aan het aardmagnetisch veld en de zwaartekracht.

Ook Grebennikov onderstreept deze koppeling en heeft het in zijn vindingen over biogravitatie. Ik gebruik zijn vinding voor een toepassing om ons bio-veld te vitaliseren. Hieronder leg ik beide uit.

Grebennikov is de ontdekker van het zogenaamde ‘holte structuur effect’ (Cavety Structure Effect, oftewel CSE). Dit gaat over het effect, op mensen en dieren, van specifiek gevormde ruimtes. Neem als voorbeeld een honingraat. Hij ontdekte dat de vorm van de holtes voor een heel speciaal effect zorgen. Het is door dit effect dat bijen (en hommels en wespen) hun nest kunnen terugvinden. Maar het is ook de reden waarom hun nest bacterie- en schimmelvrij is. 

Door het bestuderen en nabouwen hiervan heb ik een aanvullende ontdekking gedaan. Het ‘veld’ effect dat Grebennikov ontdekte komt niet uit het niets. De holtestructuren transformeren een al bestaand (plaatselijk) veld tot een vitaal bio-energetisch veld.

Welke bronnen, vroeg ik mij af, kunnen als ‘brandstof’ dienen voor dit holte-effect? Welke energie, veld of bronnen zijn er nog meer die het bio-energetisch veld van ons systeem beïnvloeden? Velen ervaren dat allerlei stralingsvelden hun gezondheid beïnvloedt. En de meest voor de hand liggende daarvan; een Wifi-zender. Inmiddels staan overal en in elk huis Wifi-zenders energie uit te braken. Dat is niet heel erg gezond, alhoewel niet duidelijk is wat precies en waarom precies. Met een Bovis-meter is duidelijk te meten dat een Wifi-zender een woonhuis een lagere Boviswaarde geeft. Je zou kunnen zeggen dat een Wifi-zender het leven opzuigt. Maar met het CSE wordt dit veld omgevormd. Na meting blijkt dat het zelfs een vitaliserend effect heeft; de Boviswaarde neemt toe! Vandaar dat ik deze toepassing Wifiwell heb genoemd. Een goed gevormde holtestructuur maakt van een Wifi-zender een bron van vitaliserende energie.

You may also like...